Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα υπόλοιπα πού τα σπρώξατε ρε μάγκες;‏

Σε "σχετική συνάντηση" εμφανίσθηκαν οι Γερμανικές τράπεζες και αποκαλύφθηκε ότι μέχρι το 2014 βάζουν στο τραπέζι προς επαναδιαπραγμάτευση (προς rollover) μόλις 3,2 δις ευρώ ελληνικού χρέους! Οι μάσκες έπεσαν! Τα υπόλοιπα πού τα σπρώξατε ρε μάγκες; (Λέγε με ΕΚΤ). Τώρα με την δημόσια περιουσία (μεσοπρόθεσμο) στο χέρι αλλά ΚΑΙ ξεφορτωμένοι από τα ελληνικά "πατσαβούρια", παίζουν όπως γουστάρουν!
Το Δεκέμβριο του 2010 έγραφα -μάταια- στο "ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ" http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=343 (όταν η Σπίθα δημοσίευε ακόμη κείμενα όλων).

"Τα χρήματα αυτά δεν θα βρεθούν. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς τα χρήματα αυτά, θα βρεθούν, αλλά με μία προϋπόθεση. Την ολοσχερή εκποίηση του εθνικού αλλά και του ιδιωτικού πλούτου της χώρας....Στο μικρό παράθυρο ευκαιρίας -μόλις 6 μηνών- που βρίσκεται μπροστά μας, εκείνο που πραγματικά διακυβεύεται είναι το ανολοκλήρωτο οριστικό κλείσιμο του κύκλου που άνοιξε η επανάσταση του '21 και που προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να ολοκληρώσουν οι γενιές των Βαλκανικών πολέμων και της Μικρασίας, καθώς και του '40 και της Εθνικής Αντίστασης.... Στην αντίθετη περίπτωση στο επόμενο μόλις 6μηνο, το αίμα για την ελευθερία αλλά και ο ιδρώτας για την προκοπή, εκατομμυρίων ψυχών πριν από μας, θα συνθέτουν αδικαίωτοι το τελικό καημό της Ρωμιοσύνης. Και θα είναι αυτό μεγάλο βάρος, όταν σταθούμε ο ένας απέναντι στον άλλο, αργά ή γρήγορα, στη συνάντηση των νεκρών και ζωντανών της ελληνικής κοινότητας των ψυχών".

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !


Αντώνης Ανδρουλιδάκης
10.07.11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου