Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!‏

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!
Η αποστολή βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά την παρούσα κατάσταση αλλά και την ιστορικότητα του εγχειρήματος.
Ο εχθρός έχει τακτικές νίκες. Κατάφερε να πάρει δηλώσεις νομιμοφροσύνης στην παράνομη ύπαρξη και δράση του από ολόκληρη σχεδόν την «ελευθεροφρονούσα» Δύση. Με προεξάρχουσα την υποτελή στα σχέδιά τους ελληνική κυβέρνηση και τον αναξιοπρεπή πρόεδρο της χώρας. Και, βέβαια, με τη στήριξη όλου του συστήματος των πληρωμένων κονδυλοφόρων, όπως λέγαμε παλιά.
Μια αίσθηση ηττοπάθειας που προκύπτει από τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των δεδομένων υφέρπει αυτές τις μέρες, καθώς η δύναμη της διεθνούς συλλογικότητας συρρικνώθηκε, με θέση εκτός μάχης πολλών ξένων συντρόφων και αποστολών.
Αν κατάφεραν να παροπλίσουν ένα μέρος του Στόλου της Ελευθερίας θα είναι πάντα εκτεθιμένη η αχίλλειος πτέρνα τους: δεν έχουν να αναμετρηθούν με αντίπαλο στρατό ή στόλο αλλά με ιδέες και αξιακά συστήματα των ελεύθερων ανθρώπων όλου του κόσμου, που σηκώνουν το ανάστημά τους στη βαρβαρότητα της μηχανής τους.
Το εγχείρημά μας πάντα ήταν συμβολικό, άρα και μια ιστιοσανίδα μπορεί να πάει το μήνυμα στους αποδέκτες αδερφούς της Παλαιστίνης και στην παγκόσμια κοινωνία των πολιτών. Ακόμα κι ένα πλοίο να καταφέρει να σπάσει το παγκόσμιο τείχος που εξήγαγε το Ισραήλ από την κατεχόμενη Παλαιστίνη η αποστολή θα είναι ακόμα ζωντανή. Και βέβαια οι εύψυχοι άνθρωποι που το αρματώνουν ξέρουν ότι πάνε στο στόμα του θηρίου.
Και η βαρβαρική μηχανή έχει δύο επιλογές: ή να θεωρήσει αβλαβή την ελάχιστη αυτή αποστολή και να την αφήσει να περάσει (;) ή να εκτελέσει το δολοφονικό της έργο στο επίπεδο που έχει ανεβάσει τη σύγκρουση.
Οι άνθρωποί μας αυτού του μοναχικού πλοίου ξέρουν καλά ότι παίζουν τη ζωή τους και το τολμούν. Σε μας πέφτει η ευθύνη να θέσουμε σε συναγερμό όλες τις δυνάμεις και μέσα που έχουμε για να καταγγείλουμε εκ των προτέρων τα δολοφονικά σχέδια των αντιπάλων. Για να μην τους επιτρέψουμε να ακουμπήσουν ούτε μια τρίχα των συντρόφων μας. Για να μεγεθύνουμε και να ακουστεί η φωνή τους όπου υπάρχει ελεύθερος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου