Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ τον βουλευτή Αντωνακόπουλο‏

YouTube - ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

ANTONAKOPOYLOS_TAKHS.jpg

antonakopoulos_aganaktismenoi.png
 
 
 
ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τ. Αντωνακόπουλος
 
 
1. Ηταν μια συγκέντρωση στην οποία:
α. ακούστηκαν συνθήματα όπως
«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ»,
……
«ΛΗΣΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ»
«ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73″,
«ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ,
ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ»
«Μια νύχτα μαγική
σαν την Αργεντινή
να δούμε στο ελικόπτερο
ποιός θα πρωτομπεί»
κ.αλ.
Το 90% της διαμαρτυρίας έγινε παρουσία περίπου 15 αστυνομικών. Οι οποίοι ήλθαν μετά από τηλεφώνημα του βουλευτή, μερικοί με δυο περιπολικά και άλλοι της «ασφάλειας», που ήλθαν με «συμβατικά» μέσα. Οι οποίοι φυσικά και δεν διαπίστωσαν καμμια αξιόποινη πράξη.
2. Η λέξη του βουλευτή που χρησιμοποιήθηκε σε ηλεκτρονικό μέσο είναι ατυχής
Εγινε φανερό από την αρχή σε κάθε κατεύθυνση: στον ίδιο το βουλευτή, στους πολίτες που στο μεταξύ συγκεντρώνονταν και παρέμεναν -άλλοι συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία και άλλοι όχι, καθώς και στους αστυνομικούς οι οποίοι διαχειρίστηκαν το περιστατικό, με τρόπο βγαλμένο από σεμινάριο (δημοκρατικής διαχείρησης κρίσεων)
ΟΤΙ:
Η διαμαρτυρία αυτή θα διαρκούσε όσο παρέμενε εκεί και θα σταματούσε όποτε ήθελε να αποχωρήσει.
Παρέμεινε όσο ήθελε πίνοντας κι άλλο ποτό, αφότου μπήκε μέσα στην καφετέρια, οι συγκεντρωμένοι του έστειλαν «αθίγγανο κλαρινίστα» (τον Χρήστο) στο τραπέζι του και τον ψυχαγώγησε.
Αλλωστε όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, κατά την αποχώρησή του συνοδεία αστυνομικών με πολιτικά με αυτοκίνητο «της ασφάλειας», πραγματοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους ανθρώπινη αλυσίδα για να μην υπάρξει η παραμικρή περίπτωση προσέγγισής του από κανένα.
Ετσι έφυγε ελεύθερα, όταν ελεύθερα αποφάσισε να φύγει, αφού μόνος του επέλεξε να παραμείνει μέσα στην καφετέρια περίπου για μια ώρα ακούγοντας από την ντουντούκα κυρίως, συνθήματα, ψηφίσματα των αγανακτισμένων και διάφορες καταγγελίες και ερωτήματα στα οποία -φυσικά- δεν απάντησε.
Κατά την αποχώρησή του χαρακτήρισε τους συγκεντρωμένους «Φασίστες».
Μετά την αποχώρησή του οι συγκεντρωμένοι αφού χαιρέτησαν τους αστυνομικούς που παρέμεναν εκεί, επέστρεψαν στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, όπου και έληξε η Συνέλευση, ανανεώνοντας το ραντεβού στην πλατεία Ιατρίδη για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και ώρα 09.00 μ.μ.
Οι αγανακτισμένοι πολίτες του Πύργου περισσότερες από 40 ημέρες στις πλατείες και στους δρόμους -με δράσεις ιδιαίτερα «δύσκολες» στην περιφρούρησή τους: ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΣΕ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, έδειξαν ότι ξέρουν να διαμαρτύρονται ειρηνικά και αποφασιστικά!
Και μάλιστα εξελίχτηκε η διαμαρτυρία αυτή ειρηνικά, παρότι ήταν ι συναισθηματικά φορτισμένη,αφού πρωτοστατούσαν και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κι έγινε λίγες ημέρες μετά από εξοργιστικές κινήσεις του συγκεκριμένου βουλευτή: ομιλία του σε τοπικό κανάλι και δημόσια τοποθέτησή του στα Λεχαινά ότι στην πλατεία Ιατρίδη που συγκεντρώνοννται οι αγανακτισμένοι του Πύργου είναι κάτι «Πρεζόνια, gay και Συριζαίοι»
99150_1100.jpg
από το tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου