Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Για ανομία κατηγορεί τον Μητρ.Μεσογαίας ο Υπουργός Δικαιοσύνης‏

Για να κατηγορηθεί ευθέως από τον Υπ. Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου ο Μεσογαίας Νικόλαος, 
ε!!! τότε ΑΞΙΟΣ ο Μητροπολίτης. Άρα είχε απήχηση η εγκύκλιος του. 
ΑΞΙΟΣ και για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. 
Τέτοιους ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΥΣ, Επικοινωνιακούς Λόγους θέλουμε. 
ΟΧΙ στην «ξύλινη» γλώσσα των πολιτικών και των λοιπών κληρικών (με εξαιρέσεις βέβαια).


Για ανομία κατηγορεί τον μητροπολίτη Μεσογαίας ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατηγόρησε ευθέως τoν μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για ανομία. Αφορμή για την επίθεση, στάθηκε η εγκύκλιος που έστειλε προς το εκκλησίασμά του ο κ.κ Νικόλαος Χατζηνικολάου, με το οποίο καλούσε τους πιστούς να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Μάλιστα ο μητροπολίτης έκανε λόγο πως και η πολιτεία έχει υποχρέωση στους ίδιους τους πολίτες της και όχι μόνο στους δανειστές της.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο προς τους πιστούς: «Θα ήθελα λοιπόν να πω σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν την λεγόμενη «έκτακτη εισφορά ακινήτων» να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Ας καταλάβουν ότι δεν έχουμε. Δεν μπορούμε. Φτάσαμε στα όριά μας, αλλά αρνούμαστε να μας τελειώσουν. Αν αδρανήσουμε δεν θα το καταλάβουν.»
Σήμερα ο κ Παπαϊωάννου, μιλώντας στη ΝΕΤ, κατηγόρησε ευθέως τον μητροπολίτη για ανομία, προτρέποντάς τον μάλιστα, να ασχοληθεί με τα του οίκου του, λέγοντας πως αν θέλει ο μητροπολίτης, ας πληρώσει το ρεύμα στους απόρους. 


1 σχόλιο: