Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.‏

"Αυτός ο τόπος ,εδώ και εννιακόσια χρόνια τουλάχιστον ,βιώνει τηνίδια μοίρα ,βλέπει το ίδιο σενάριο να εκτυλίσσεται.Ο Τούρκος μας υποχρεώνει σε υποταγή στον Φράγκο,ο Φράγκος μας εξαθλιώνει οικονομικά ,μας υποτάσσει πνευματικά και πολιτιστικά και έρχεται στην συνέχεια και πάλι ο Τούρκος να ολοκληρώσει τον ίδιο θανάσιμο και καταθλιπτικό κύκλο."Γιώργος Καραμπελιάς απο την εφημεριδούλα ΡΗΞΗ.(Σε αντίθεση με τις εφημεριδάρες με τα θαλασσοδάνεια,το προσκυνήστε στα τέσσερα, siemens χορηγίες ,παιξτε καλέ κόσμε στο χρηματιστήριο κλπ,κλπ,κλπ)
 
"Οι ρουφίανοι της τρόικας " εφημερίδα Ποντίκι
 
'οι πέντε ρουφιάνοι της τρόικας , η γυναίκα, ο δημοσιογράφος σχολιαστής καναλιού ,ο βιομήχανος της όπερας, ο κόπερφιλντ, και ο ξεπερασμένος πολιτικός." εφημερίδα Αξία.
 
Και ένα βιντεάκι το οποίο ειλικρινώς αλίευσα τυχαία απο το διαδίκτυο ψάχνοντας το τραγουδι holy war του rock συγκροτήματος Thin Lizzy (αγαπημένο) σε live εκτέλεση.
Εκεί βλέπει κανείς πως προετοιμάζει κανείς ένα έθνος ή λαό (όπως θέλετε παιδιά πέστε το δεν είναι ώρα για τέτοια) να πολεμήσει για την ελευθερία του και τα ιδανικά του.
Εκεί βλέπει κανείς τον τρόπο που δεν πρέπει  να αφήνει ο ελληνισμός .η (διαζ)  η ρωμιοσύνη να ξεχνά τους υπάνθρωπους που τον διαλύσανε και ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει καθώς και τους προδότες του έθνους.
Δεν ξέρω την προέλευση του video αλλά για να είμαι όσο μπορώ ειλικρινής πρέπει να είναι προπαγανδιστικό του Κόκκινου Στρατού στο πλαισιο ψυχολογικών επιχειρήσεων (πολύ σφυροδρέπανο ,λίγο ορθοδοξία με χριστιανική εκκλησιά) ενάντι στους Γερμανοναζί.
Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Το ερώτημα είναι αυτή την στιγμή έχουμε κάτι ανάλογο σαν Ελλάδα.???Ναι αμέ πώς???Μπουζουξίδικο στην ιερά οδός Σε θυμάμαι ,πρώτη φίρμα Θανάσης χάρος!!!!(το παράδειγμα είναι αληθινό!!!!!!!)
BY THE WAY  Το τρίλεπτο βιντεάκι αρχίζει και τελειώνει με το
"We will not Let the darkened wings"
Αυτα και ζητώ συγγνώμη άν κούρασα με το μεγάλο κείμενο.
,

http://www.youtube.com/watch?v=mEKUtus5LlQ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου