Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Διαδικτυακή Τηλεόραση/ Κίνηση Πολιτών Άρδην‏

Μια νέα προσπάθεια της Κίνησης Πολιτών Άρδην.

Διαδικτυακή Τηλεόραση στο

Σε αυτή τη σελίδα φιλοδοξούμε να αναρτήσουμε όλες τις εκδηλώσεις και συζητήσεις της κίνησής μας που γίνονται πανελλαδικά, σε μια προσπάθεια να έχουν όλες και όλοι, πρόσβαση στις αναζητήσεις του χώρου μας.
Επιπλέον καλούμε όλες και όλους εσάς, να μας αποστείλετε βίντεο που εντοπίζετε στο διαδίκτυο και κρίνετε πως έχουν ενδιαφέρον σε μια προσπάθεια σύντομα η σελίδα αυτή να αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο εναλλακτικής ενημέρωσης. Χωρίς ανέξοδους λαϊκισμούς 
ή φανταστικές υποθέσεις. Με γνώμονα την ουσία και το περιεχόμενο. Εικόνες που κανένα άλλο μέσο δε θα παρουσίαζε, γιατί θα ήταν σε θέση, να χαλάσει την πληροφοριακή, ψυχαγωγική σούπα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.
Πέραν αυτών, η σελίδα φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ντοκιμαντέρ, μεταφρασμένα βίντεο από όλο τον κόσμο και βίντεο-καλέσματα για τις κινητοποιήσεις. Η βοήθειά σας και σε αυτό το επίπεδο είναι σημαντική.
Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής τηλέφωνα. Αθήνα 2103826319, Θεσσαλονίκη 2310 543751 και για την Ελλάδα και την Κύπρο στο 6982118925 (Κωνσταντής). 
Τις διευθύνσεις για τα βίντεό σας μπορείτε να τα αποστείλετε στις εξής διεθύνσεις: perardin@gmail.com, ardinthess@gmail.com

Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών Άρδην


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου