Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τουρκοκύπριοι συνέλαβαν σε γκέι πάρτι πρώην υπουργό της Κύπρου.

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 
   
Σε ροζ σκάνδαλο σε γκέι πάρτι, εμπλέκουν οι  Τουρκοκύπριοι τον πρωην υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή. Μια σύλληψη που προκαλεί πολλά ερωτήματα και ανησυχίες αυτή την ώρα.
 
 
Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, o Σαρρής συνελήφθη απο την τουρκοκυπριακή αστυνομία σε γκέι πάρτι που διοργανώθηκε στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το "ψευδοκράτος" ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα  με άλλους άνδρες  και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι στην Κατεχόμενη Λευκωσία. 
   
Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Κατηγορείται για " σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης" σύμφωνα με τους κανονισμούς του ψευδοκράτους. Ο ίδιος πήρε προθεσμία κια θα απολογηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται στα Κατεχόμενα.  
   Ο  Μιχάλης Σαρρής  ήταν υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2008, επί Τάσου Παπαδόπουλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου