Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΟΛΕ !


Σε κατάληψη του Κέντρου Έκδοσης των   Εντολών Διακοπής Ρεύματος, προχώρησαν από το βράδυ της 20ης  Νοεμβρίου οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και οι συμπαραστάτες τους….Το Κέντρο βρίσκεται  στο Χολαργό, Μεσογείων 190-194, οι δε δυνατότητες της ΔΕΗ να το «παρακάμψει» φαίνονται περιορισμένες.

Η κατάληψη δείχνει τη γενικότερη στροφή του αντιμνημονιακού κινήματος από ενέργειες συμβολικές, θεαματικές, «γενικής διαμαρτυρίας», σε ενέργειες συγκεκριμένες,  ικανές να αναχαιτίσουν τη δράση των δυνάμεων της υποτέλειας και να προστατέψουν συγκεκριμένα τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα.

Ταυτόχρονα το παρόν κείμενο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπως και οι  τελευταίες  δραστηριότητές της σκιαγραφούν μια  διαφορετική  συνδικαλιστική  άποψη, κάθε άλλο παρά συντεχνιακή, δοσμένη «καταστατικά» στην υπεράσπιση των συνολικών  κοινωνικών κατακτήσεων.

Λέει η ΓΕΝΟΠ_ΔΕΗ :

Επειδή για εμάς ο συνδικαλισμός είναι ιερή υπόθεση από την πρώτη στιγμή κάναμε γνωστό ότι με όλες μας τις δυνάμεις και με σύμμαχο και πρωτοπόρο την ελληνική κοινωνία αυτή την απαράδεκτη και ταυτοχρόνως εγκληματική απόφαση θα την εμποδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις

Και συνεχίζει :

Σήμερα 20 Νοέμβρη και παρά τη λυσσαλέα επίθεση που δεχθήκαμε από τα γιουσουφάκια του συστήματος, μια ημέρα πριν φύγουν οι εντολές διακοπής του ρεύματος είμαστε εδώ στο μοναδικό σημείο, στο κέντρο από όπου φεύγουν οι εντολές διακοπής για όλη την Ελλάδα. Είμαστε εδώ γιατί ο ρόλος της ΔΕΗ δεν είναι ο ρόλος του φοροεισπράκτορα…….

http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2011/11/blog-post_2342.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου