Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μ. Γλέζος: Εδώ στο ΠΘ μπήκαν τα θεμέλια για την επίλυση των προβλημάτων από τον ίδιο τον λαό

Quantcast

Η ομιλία του Μανώλη Γλέζου, στο αμφιθέατρο “Κορδάτος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Για την προάσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου”, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η συζήτηση με θέμα “Πανεπιστήμιο, Κρίση, Δημοκρατία” και συνομιλιτές τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. Γιάννη Μυλόπουλο και τον….συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, “έβαλε τα θεμέλια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον λαό από τον ίδιο τον λαό”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος στην κάμερα του e-Volos.gr.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων, ο Ενιαίος Σύλλογος Μελών Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΕΔΙΠ), ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού και ο Σύλλογος Μελών Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με την υποστήριξη της Πρυτανείας του Ιδρύματος.

http://1greek.wordpress.com/2011/11/16/%ce%bc-%ce%b3%ce%bb%ce%ad%ce%b6%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b8-%ce%bc%cf%80%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου