Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ




«Ενός του χάρισαν ένα γάϊδαρο, κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια»…..Έτσι έλεγαν στην εποχή που υπήρχαν γάϊδαροι και είχαν αγοραία αξία, για να δείξουν ότι όταν σου χαρίζουν κάτι σοβαρό, εσύ δεν μπορείς να το «ψειρίζεις» για να ανακαλύψεις κάποια μειονεκτήματά του…..

Παρακολουθώ τακτικά τον δικτυακό τόπο  ANTINEWS  που πρόσκειται στην Νέα, και δη «Σαμαρική», Δημοκρατία….Κάποτε έχει ενδιαφέροντα άρθρα και στοιχεία, ενώ επί πλέον οι σχολιασμοί  των κειμένων του από αναγνώστες επιτρέπουν μια ενδοσκόπηση της βάσης της συντηρητικής παράταξης.

Αυτή τη φορά όμως το ANTINEWS έπεσε  100% έξω, φιλοξενώντας ένα κείμενο κατεξοχήν άστοχο, «off side», που λέμε σε απλά ελληνικά….Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος εκστρατεύει εναντίον του επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ σε μια στιγμή κρίσιμη για το λαό και ειδικότερα  για τη φτωχολογιά. Το κείμενο του τα  θυμάται όλα, καθώς ανακαλεί παν ατόπημα και  πάσαν μ@λακίαν του Φωτόπουλου, ταξίδια, χαριεντισμούς με τους Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, συνέδρια, κλπ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΣΤΩΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και οι κρίσιμοι  αγώνες που δίνονται, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Γράφει το ANTINEWS για τον Φωτόπουλο :

 «Φωνάζει με ύφος… νταβατζή της ΔΕΗ ή αυτόκλητου προστάτη των φτωχών και των αδικημένων την ίδια στιγμή που η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλώντας να ρίξει στο σκοτάδι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Ενώ δηλαδή φωνάζει και οδύρεται γιατί δεν πρέπει να κοπεί το ρεύμα κανενός φτωχού, βγάζει το καπέλο του προστάτη και βάζει αυτό του συνδικαλιστή και απειλεί ότι θα κόψει αυτός το ρεύμα σε όλους για δικούς του λόγους».

Όλο το κείμενο στο  http://www.antinews.gr/2011/11/21/134537/#more-134537



Το κείμενο προκάλεσε την απάντηση κάποιου  ΔΗΜΗΤΡΗ, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ένα  σχόλιο που δημοσιεύεται στον ίδιο δικτυακό τόπο :

 «Αυτός είναι αυτόκλητος υπερασπιστής των φτωχών. Χίλιες φορές έτσι από δήμιος των φτωχών μέσω συγκυβέρνησης……»

Λέω κι εγώ : Τα πολλά λόγια περιττεύουν……
ΥΓ. Σημερινή εικόνα από την κατάληψη, Μεσογείων 194. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου