Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Άγιος Βαλεντίνος, χορτοφαγία, ερωτευμένοι, μπριζόλα, πεολειχία, ηδονή, γυναίκες,
14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

StreamTag

13.03.2012
15:26
Έναν μήνα ακριβώς μετά την γιορτή των ερωτευμένων, στην οποία οι γυναίκες λαμβάνουν δώρα, και οι αγαπημένοι τους τούς φέρονται σαν βασίλισσες, έχει θεσπιστεί μία ανάλογη ημέρα, που όμως στοχεύει περισσότερο στην ικανοποίηση των ανδρών. Αυτή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.
Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου εορτάζουν οι ερωτευμένοι, αλλά είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός Τομ Μπέρτσι, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να υπάρξει και μία αντίστοιχη, πιο «ανδρική» εορτή.

Έτσι λοιπόν μέσω του διαδικτύου, ξεκίνησε μία προσπάθεια να καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Σε αυτήν λοιπόν την εορτή των «ερωτευμένων», την πρωτοβουλία της έκπληξης και των κινήσεων έχει η γυναίκα, η οποία πρέπει να περιποιηθεί καταλλήλως τον αγαπημένο της.
Το «εθιμοτυπικό» λέει πως η γυναίκα πρέπει να μαγειρέψει στον σύντροφό της μία ζουμερή, λαχταριστή και χορταστική μπριζόλα, και στην συνέχεια να.... του προσφέρει την υπέρτατη ηδονή!
Για άλλη μία φορά μας εκπλήσσει το «περιεχόμενο» αυτών των... Παγκόσμιων Ημερών.

http://www.iefimerida.gr/news/41105/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82


ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΥΣ ΗΘΙΚΙΣΤΕΣ!
 
O NEOTAΞΙΚΟΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΕΙ !!!
 
Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ  - ΜΠΑΦΟΜΕΘ, ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΣ "ΘΕΑΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΘΕΑΣ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ AΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΕΪΣΤΩΝ, ΓΚΟΥΡΟΥ, ΘΕΟΦΙΣΤΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΙΚΚΑΝΩΝ.
 
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... 
 
Ε τρελαθήκαμε τελείως!!!! 14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!‏

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου