Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

«Πιάσʼ τʼ αυγό και κούρεφ ʽτο»....‏

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε λέει Αλγερινός, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται(λέει !!!), έστηνε καρτέρι σε φανάρια στο κέντρο της πρωτεύουσας και μόλις τα ΙΧ σταματούσαν στο κόκκινο, άνοιγε τις πόρτες αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.
Ο 22χρονος Αλγερινός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης.
Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει αντικείμενα από αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε φανάρι στην οδό Ν. Μεταξά.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στις οδούς Ν. Μεταξά, Αγίου Κωνσταντίνου, Σωκράτους και Μάρνη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.
«Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεφ ‘το».
Καλά μας δουλεύουνε. Είναι είδηση αυτό; Μήπως είναι καθημερινότητα, ή μην τυχόν και είναι πολυπολιτισμική «εκδήλωση αγάπης» κατά τους πολιτικούς απατεώνες που διαφεντεύουν αυτόν τον τόπο;
Και τι θα του κάνουνε του αλγερινού λοιπόν; θα τον απελάσουνε; όχι βέβαια γιατί το κόστος φόρτωσης του αλγερινού στο αεροπλάνο για τον τόπο του έχει κι αυτό περικοπεί… Μήπως θα τον κλείσουνε φυλακή; Μα καλά πλάκα κάνουμε; Εδώ ψηφίζουνε νομοσχέδιο αποσυμφόρησης των φυλακών, για μικροκλοπές και μικροληστείες θ’ ασχολούμαστε: Θα μου πείτε οι αρχιληστές Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος, και όλα τα καλά παιδιά η παρέα τους είναι «όξω», τα φουκαραδάκια οι αλγερινοί μας φταίνε;…. Ελληνικό δαιμόνιο και πανδαιμόνιο…Κατάντια...Η πολυπολιτισμική Ελλάδα, το όραμα του Γιωργάκη του Παπαντρίκου...

Best Regards
Serafim J. Galatas
 
/
  IT Consultant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου