Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΙΝΚΑ κατά Χαράτσι της ΔΕΗ, την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κτήριο 6 αίθουσα 7 (Δικαστήρια Ευελπίδων)‏

ΙΝΚΑ –ΔΤ 334/20.01.12

Το ΙΝΚΑ έστειλε σε όλα τα κόμματα και κοινοποιούμε σε όλους την παρακάτω επιστολή ζητώντας συμπαράσταση στο δικαστήριο και την φυσική παρουσία των ηγεσιών των κομμάτων τους, κατά την εκδίκαση της Συλλογικής Αγωγής για το Χαράτσι της ΔΕΗ, την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κτήριο 6 αίθουσα 7 (Δικαστήρια Ευελπίδων) και ενημερώσουμε ποια ανταποκρίθηκαν. Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε όλους τους κοινωνικούς φορείς και κάθε έναν Έλληνα Πολίτη που θα λάβει γνώση.  
Αξιότιμοι,
Οι καταναλωτές απορρίπτουν τόσο το Χαράτσι για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ όσο και τον εκβιασμό για την πληρωμή του και ζητούν την συμπαράσταση του πολιτικού φορέα που ηγείστε και την δική σας ειδικότερα.
Με την παρούσα επιστολή το ΙΝΚΑ ζητά την πρακτική συμπαράστασή σας στον δικαστικό αγώνα που δίνει, και είναι κομμάτι του αγώνα του συνόλου του λαού για την επιβίωση και την προστασία της περιουσίας του.
Συγκεκριμένα το ΙΝΚΑ έπειτα από αναβολή δικάζει με συλλογική αγωγή την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου στο α Δικαστήρια Ευελπίδων και σας ζητά να παραβρεθείτε εσείς, η εκπρόσωπός σας, για υποστήριξη του αγώνα μας.
Κάνουμε έκκληση για την παρουσία σας ανεξάρτητα από τυχόν προηγούμενή σας θέση (ή και ψήφο) για το θέμα.
Το ΙΝΚΑ δεσμεύεται ότι θα δημοσιεύσει (με όλους τους δυνατούς τρόπους) την παρούσα έκκληση καθώς και αυτούς που του συμπαραστάθηκαν, και συμπερασματικά αυτούς που απουσιάσαν.
Κύριε πρόεδρε, εκφράζοντας την σχεδόν ομόφωνη άποψη των πολιτών - καταναλωτών που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σας ενημερώνουμε ότι οι Έλληνες καταναλωτές δεν πείστηκαν για την αναγκαιότητα και την στόχευση του παρόντος εισπρακτικού μέτρου ούτε κάθε άλλου παρόμοιου.
Παρά τον εκβιαστικό και τον εξαιρετικά τρομοκρατικό τρόπο που προβάλλονται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, αυτό και παρόμοια μέτρα, δεν πείθουν για την αναγκαιότητά τους και για καλές προθέσεις.
Ο λαός (το σύνολο των καταναλωτών) πιστεύει πως οδηγείται στην εξαθλίωση προς όφελος ξένων συμφερόντων.
Τέλος καταγράφουμε, ασχολίαστα, δύο δικαστικές ενέργειες σχετικές με το Χαράτσι της ΔΕΗ:
1η) Την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων την 01.12.2011: Στην απόφαση που λάβαμε την επομένη το πρωί την 02.12.2011, αποφάσισε: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επί του δικογράφου και της υπογραφής της 30.11.2011, δηλαδή συζητείται σήμερα και απορρίπτεται εχθές!
2η) Την αναβολή της εκδίκασης της Συλλογικής Αγωγής μας την 9/1/2012 για 23/1/2011. Η αναβολή αυτή πάρθηκε μετά από διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας.
Τελειώνοντας, επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας που είναι συγκεκριμένη και ζητά την φυσική παρουσία (την δική σας ή εκπροσώπου σας) και συμπαράσταση.
Σε καμία περίπτωση δεν αναμένουμε επιστολή «που θα μας παρέχει στοιχεία» ή «θα μας νουθετεί».
Ο λαός (για πάνω από 35 χρόνια και μέχρι τις τελευταίες εκλογές) έδειξε την πολιτική του συνέπεια αποτυπώνοντας την εμπιστοσύνη του σε εσάς, έτσι έδειξε και την εμπιστοσύνη στους πολιτικούς σας φορείς.
Ζητά λοιπόν ακριβώς το ίδιο, συνέπεια και εμπιστοσύνη, και από τους πολιτικούς προς τον λαό.
ΙΝΚΑ – Δικάζαμε την 09.01.12 ΣΤΟΠ ΧΑΡΑΤΣΙ  ΔΤ 331/11.01.12
ΔΗΛΩΣΗ εκπροσώπου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΤΟ ΡΕΥΜΑ κα Πρόεδρε, σας διαβεβαιώνω ως εκπρόσωπος του Δημοσίου, δώστε αναβολή στην συζήτηση της Αγωγής του ΙΝΚΑ.
Συνήγορος του δημοσίου κος Μιχαήλ Καρατσώλης.
Ένας ακόμα ψεύτης προς το δικαστήριο, εξ ονόματος όπως δήλωσε του υπουργού κου Βενιζέλου.
Οι άνθρωποι αυτοί, οι δικηγόροι που χρησιμοποιεί το κράτος κατάργησαν μετά τον Maslow όχι μόνο την δεοντολογία του ΔΣΑ αλλά θεό τους τον ίδιο. Κοροϊδεύουν το δικαστήριο, με το στην δικάσιμο θα έχει ξεχαστεί. Ποιος έξυπνος κατάργησε τα χαστούκια.?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου