Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

APTEMHΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ "ΛΥΚΟΣΧΗΜΟΣ ΑΜΝΟΣ"!‏

Download Artemhs poster final.jpg (755.6 KB)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Κυριακή,  29 Ιανουάριος 2012
Ώρα : από τις 9:00 μ.μ. μέχρι τις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία : KooKoo Live Stage, Γκάζι (Στάση ΜΕΤΡΟ "Κεραμικός"), Ιάκχου 17, Γκάζι   

Η Innersense Productions παρουσιάζει την ζωντανή παρουσίαση του δίσκου του ΑΡΤΕΜΗ «Λυκόσχημος Αμνός», ο οποίος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011 από το Label της Rockarolla.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ΚοοΚοο στο Γκάζι (Ιάκχου 17, Στάση ΜΕΤΡΟ «Κεραμικός»), ο ΑΡΤΕΜΗΣ με συνοδεία μπάντας και DJ θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο Album, καθώς και κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία ως Terror X Crew και A/E.

Στο Live θα συμμετάσχει και το έτερον ήμισυ του Αρτέμη στους Α/Ε, ο Ευθύμης, καθώς και ο DJ Cenobite.

Επιπλέον, πριν και μετά το ζωντανό μέρος, θα υπάρξουν και DJ Sets από τους Junior SP., Cryogenics και Monachus.

Η είσοδος θα κοστίζει 10 Ευρώ και οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 21:00.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Το LP «Λυκόσχημος Αμνός» αποτελείται από 12 κομμάτια, στα οποία συνδυάζονται τα πιο σύγχρονα μουσικά ιδιώματα (Dubstep, Electro-Tech, D’N’B, Grime, κ.α.), αλλά και στοιχεία της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής, με το Hip Hop, επενδεδυμένα με στίχους και ερμηνείες του Αρτέμη που προκάλεσαν αίσθηση.

Για την παραγωγή της μουσικής του δίσκου συνεργάστηκαν κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής της χώρας μας, όπως οι Junior SP., Cryogenics, Christian Cambas, V.G.O., Cenobite, Ed Gain, κ.α., αλλά και οι συνθέτες – παραγωγοί Λάμπρος Κριτσιμάς, Λεωνίδας Πετρόπουλος, Θεόφιλος Πουταχίδης, Βάιος Χριστοδούλου, φτιάχνοντας ένα ηχητικό κράμα που αντικατοπτρίζει ότι πιο νέο στην σύγχρονη μουσική, με αναφορές στην δισκογραφία των TXC – A/E, θυμίζοντας έντονα την “Γεύση του Μένους” και τον “Διαλεχτό της Αρνησης, Ακριβογιό της Πίστης”.

To CD μπορείτε να το παραγγείλετε με αντικαταβολή από το www.hiphopshop.gr ή να το προμηθευτείτε απευθείας από το Hip Hop Shop (Διονύσου 6, 15124, Μαρούσι, τηλ: 210 6148506

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Ο Αρτέμης είναι ιδρυτικό μέλος των Terror X Crew, οι οποίοι από το 1992 μέχρι και το 2002 (οπότε και διαλύθηκαν) καθόρισαν τον όρο «Σκληροπυρηνικό Hip Hop». Το 2004, ο Αρτέμης μαζί με τον Ευθύμη επέστρεψαν στην δισκογραφία ως “Αρτέμης-Ευθύμης” (κατά κόσμον Α/Ε) και συνέχισαν το έργο τους στο ίδιο σκληροπυρηνικό ύφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου