Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ανταπόκριση από την Παλαιά ΒΟυλή‏

Καλημέρα,

Πριν από λίγο, διάφοροι του Άρδην, φύγαμε από την Παλαιά Βουλή, όπου είχαμε πάει για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι διακεκριμένοι παράγοντες του νεο-δοσιλογισμού (Αλεβιζάτος, Διαμαντοπούλου, Μπουτάρης) κ.ο.κ.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια συντονισμένη παρέμβαση, καθώς όλοι μαζί (διάφοροι δηλαδή από το ΕΠΑΜ και άλλοι από τους αγανακτισμένους του Συντάγματος) δεν είμασταν πάνω από 15 και σαν να μην έφτανε αυτό, είμασταν και διεσπαρμένοι, καθώς άλλοι είχαν καταφέρει να εισέλθουν στην αίθουσα, και άλλη όχι (από ένα σημείο και μετά τοποθετήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο και δεν επέτρεπαν στον κόσμο να μπει μέσα).

Έτσι, οι ομιλίες εξελίχθησαν ομαλά, πέραν ένα δύο μικροπαρενοχλήσεων που καταφέραμε να προκαλέσουμε. Στην διάρκεια μιας από αυτής, και όταν κάποια κοπέλα έξω από το κτήριο απλά φώναξε προδότες, επενέβη η αστυνομία και την συνέλαβε (!), σπρώχοντας εμάς τους υπόλοιπους, που πήγαμε να την απελευθερώσουμε, με τις ασπίδες. Πέρα από τους αστυνομικούς, υπήρχαν και αρκετοί 'οπαδοί' που εξαπέλυαν φραστικές επιθέσεις κάθε φορά που προσπαθούσαμε να φωνάξουμε.

Κατά τα άλλα, η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους ομιλητές να υποστηρίζουν απίστευτα πράγματα. Πέραν του Μπουτάρη, ο οποίος μίλησε σαν μπακάλης για τα έσοδα και τα έξοδα του Δήμου του, και τον Χατζηδάκη ο οποίος επί 15 λεπτά αναλώθηκε σε νεοφιλελεύθερους κορακισμούς, το ζουμί της εκδήλωσης ήταν η ομιλία της Διαμαντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, και ότι στην περίπτωση που γίνουν μιλάμε εκ των πραγμάτων για μια επιτυχία του λαϊκισμού...

Εκεί έπεσε πολύ χειροκρότημα -αρκετά για να καταλάβει κανείς ότι σε αντίθεση με την γερμανική κατοχή, σήμερα έχουμε να κάνουμε όχι με μεμονωμένους δοσιλόγους, αλλά με ολόκληρα δοσιλογικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, οι οποίοι προπαγανδίζουν ανοιχτά την υπαγωγή της χώρας μας στο νέο γερμανικό ράιχ. Είναι ό,τι έχει απομείνει από το μπλοκ του εκσυγχρονισμού, και πλέον έχουν εγκαταλείψει κάθε πρόσχημα, υποστηρίζοντας ανοιχτά πρα΄γματα που μόνο σε μια κατεχόμενη χώρα θα μπορούσαν να ακουστούν.

Αυτά τα ολίγα.

Υ.Γ. Επίσης διαπιστώσαμε, πώς ακόμα η Ρεπούση παγώνει στο άκουσμα και μόνο της λέξης 'συνωστισμός', μιας και κάποιοι από εμάς την πέτυχαν σε κοντινή απόσταση, και δεν έχασαν την ευκαιρία να την δουλέψουν... 

Υ.Γ.2 Η συμπεριφορά της αστυνομίας, η οποία προσήγαγε την κοπέλα μόνο και μόνο επειδή φώναξε, είναι πολύ χαρακτηριστική της χούντας η οποία κυβερνάει αυτή τη στιγμή.

Γιώργος Ρακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου