Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το Δικαστήριο δεν χορήγησε την προσωρινή διαταγή μη διακοπής του ρεύματος μέχρι την έκδοση απόφασης ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, για το μακρύ τους χέρι στην περιουσία μας.‏

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 317/26.01.12
Το Δικαστήριο δεν χορήγησε την προσωρινή διαταγή μη διακοπής του ρεύματος μέχρι την έκδοση απόφασης ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, για το μακρύ τους χέρι στην περιουσία μας.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ της και το ότι οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ δεν είναι υπάλληλοι ούτε πρέπει να τους τρομοκρατεί η κάθε ορισμένου χρόνου κυβέρνηση.
Έτσι τα λέει και μας πρόλαβε ο Εισαγγελέας του Α.Π. κος Ρούσος Παπαδάκης και για τον  Λοβέρδο που το παίζει twofold, Βασιλάκης Καΐλας μακελάρηςhttp://tinyurl.com/7vmw43h.
Αυτός ο κ? Λοβέρδος ονομάζεται και Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (και μετά λόγου γνώσεως στο μαντάτα).
Υπάρχει στενή σχέση των κ.κ. Ανδρέα Λοβέρδου, Πέτρου Ευθυμίου και του Γεωργίου Μαύρου (που σκοτώθηκε στο ατύχημα με το Σινούκ) με τη Scientology. Στις 10 και 11 Μαΐου 1999 ο Γεώργιος Μαύρος, μαζί με τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο (πρώην υφυπουργό Εξωτερικών) υπερασπίστηκαν μέλη της Scientology, τα οποία κατηγορούνταν για τα γνωστά φακελώματα………. O πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη  και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Σαηεντόλοτζυ και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ - Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία…… Ο κ. Λοβέρδος, αφ΄ότου υπερασπίστηκε τους Σαηεντολόγους επιτιθέμενος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του φέρεται να μην συμβιβαζόταν........... δες: http://unchain.gr/politicians.html Αντώνης Μποσνακούδης antboss@eexi.gr

Το δικαστήριο (την 23/1/2012) δεν δέχτηκε το αίτημα του ΙΝΚΑ για Προσωρινή Διαταγή. Οι καταναλωτές μένουν απροστάτευτοι μέχρι την οριστική απόφαση.
Μετά από αυτό, το κέντρο καταγγελιών του ΙΝΚΑ δέχτηκε βροχή καταγγελιών, που ζήτησαν να εκφράσουμε δημόσια το παράπονο και αίτημά τους, ότι: Η δικαιοσύνη οφείλει να να προστατεύσει την Νομιμότητα και το Σύνταγμα υπέρ του Ελληνικού Λαού, όχι υπέρ των Αντισυνταγματικών αποφάσεων κάθε περαστικής και πρόσκαιρης κυβέρνησης και να μη φοβάται Λοβέρδους.
Οι Έλληνες (που είναι το σύνολο των καταναλωτών), αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και την διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους. Και ενώ οι αυτοκτονίες συνεχίζονται, η Μεσαία Τάξη αποκεφαλίζεται.
Σύμφωνα με πρωτοετείς λογιστές και πανεπιστημιακούς καθηγητές αναμφισβήτητου κύρους (λέγε και Βαρουφάκης), τα μέτρα που πάρθηκαν και παίρνονται δεν έχουν καμία απολύτως προοπτική ούτε στόχο να βελτιώσουν την Οικονομία η να λύσουν το πρόβλημα με τους δανειστές, είναι μόνο δήλωση δουλοπρέπειας από τους Εθνικούς μας Εκπροσώπους. Αναπάντητο μένει ποια είναι η αντιπαροχή που λαμβάνουν στην παροχή που κάνουν, σύμφωνα με τον αιώνιο κανόνα: Δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή, ούτε του καλού. Σαμαρείτη.
Ανεργία, τρομοκρατία, ακρίβεια, φόροι, χαράτσια, κατάσχεση Ατομικής Ιδιοκτησίας, εκχώρηση της Εθνικής Περιουσίας, κενολογίες δήθεν «εξωστρέφειες και καινοτομίες» φτηνό θέατρο από την πλειοψηφία των «ΜΜΕ» που ξεφτιλίζονται.
Το σύνολο των καταναλωτών μας ζητά και αγωνίζεται να αποφύγει τα χαράτσια, να διατηρήσει την ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, να επαναφέρει την Νομιμότητα και να διαφυλάξει το Σύνταγμα.
 ΤΑ ΚΡΑΤΗ οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, δεν τα παραχωρούν στους «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ», ακόμα και αν οι Εθνικοί τους εκπρόσωποι, δεν προλάβαιναν να διαβάσουν τι υπέγραφαν. Ίδε σχετικές ίδιες σημερινές δηλώσεις Κατσέλλη και Χρυσοχοϊδη αλλά και αντιθέτως μετά λόγου και πλήρους γνώσης υπογραφή του κ. ?? Λοβέρδου (όπως είπε στο μαντάτα).
Μας ζητούν να ξεφωνήσουμε: Ντροπή σε αυτούς που ασκούν τέτοια Πολιτική Εξουσία.
Μας ζητούν να τους φωνάξουμε πως: Μετατράπηκαν σε ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ και των ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και ειδικά των νέων.
 Ζητήσαμε από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ συμπαράσταση στην δίκη για το Χαράτσι και παραβρέθηκαν με εκπρόσωπό τους στο δικαστήριο μόνο το ΚΚΕ και το ΔΗΚΚΙ.
Τα άλλα δεν έστειλαν ούτε ένα απλό μέλος, ούτε ένα υπάλληλο των γραφείων τους, ούτε καν επιστολή η mail.
Οι Καταναλωτές θα βλέπουν στο Χαζοκούτι τους Εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ να «χύνουν δάκρυα για την κοινωνία».
Ε, τώρα ξέρουν, ότι αυτά τα κόμματα είτε ψήφισαν είτε νομιμοποίησαν το χαράτσι της ΔΕΗ, (τελικά κάθε χαράτσι), με την λαμπερή απουσία τους. Οι εκπρόσωποι όλων αυτών των κομμάτων, «Σοσιαλιστές, Αριστεροί, Δεξιοί και Εθνικιστές υποστηρικτές του πολυτονικού», μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί».
 Το ΙΝΚΑ θα συνεχίσει τον Αγώνα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και ενάντια σε κάθε χαράτσι στοχεύοντας σε δίκαιη δίκη, αλλιώς στο ΕΔΑΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου