Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η σφαγή συνεχίζεται: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από αλλοδαπούς‏

Εφτά νεκρούς Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους καταμετρά ήδη η μαύρη λίστα των δολοφονημένων από τις αρχές του έτους με θύμα αυτή τη φορά ένα 50χρονο υπάλληλο της ΔΕΗ που βρέθηκε από τα παιδιά του δολοφονημένος μέσα στο κτήμα του στην αγροτική περιοχή «Κασλάς», έξω από την πόλη της Κοζάνης.
Η αστυνομία συνέλαβε ένα 29χρονο Αλβανό «οικονομικό μετανάστη» (μεγάλη έκπληξη) και μια 43χρονη Ρουμάνα επίσης «οικονομική μετανάστρια».
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι δολοφόνοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κοζάνης.
Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την αδιανόητη κατάσταση; Εφτά οικογένειες θρηνούν από τις αρχές του χρόνου εξαιτίας της προδοτικής στάσης όλων των κυβερνήσεων και των φερέφωνων υποστηρικτών τους απέναντι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε εθνική μάστιγα.
Και όμως υπάρχουν ακόμη κέντρα και παράκεντρα εξουσίας (μεταξύ αυτών και δημοσιογραφικά) που συνεχίζουν την άθλια αυτή προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της σταδιακής εξόντωσης, και της φυσικής συμπεριλαμβανομένης, των Ελλήνων.
Δυστυχώς βέβαια, υπάρχουν και οι «πολυπολιτισμικοί» κάτοικοι (δυστυχώς) αυτής της χώρας οι οποίοι υπεραμύνονται των λαθρομεταναστών (οικονομικών και μη), την άποψή τους όμως μήπως θάπρεπε να την πουν στις οικογένειες των δολοφονημένων για να πάρουν μια και καλή και τις σχετικές απαντήσεις για τον ψεύτικο αντι-εθνικισμό τους;… Ο νοών νοείτο !!!
Έτσι όπως καταντήσαμε σ’ αυτή τη «χώρα» κανείς δεν ξέρει από τι θα πεθάνει πρώτα: Από την πείνα ή από αλλοδαπούς δολοφόνους.
Best Regards
Serafim J. Galatas
 
/
  IT Consultant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου