Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Εισαγγελέας καλεί και την Ντόρα


mpakogianniferhofstand
Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας της πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη λόγω υποβολής ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί σε αυτήν το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που εξήγαγε στο Λονδίνο ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβέλος.
«Την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου πληροφορούμαι από δημοσιογράφους και όχι από τη Βουλή, η οποία επισήμως με ενημέρωσε ότι δεν έχει παραλάβει οτιδήποτε, τη συνέχεια της στημένης υπόθεσης που αφορά στη δήλωση του «πόθεν έσχες» του συζύγου μου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την παραγγελία της εισαγγελίας Αθηνών για την άρση της βουλευτικής ασυλίας, προκειμένου να διερευνηθεί δικαστικώς το ζήτημα που ανέκυψε με την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του συζύγου της.
«Ο κόσμος καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής, την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής», συνεχίζει η κα. Μπακογιάννη και προσθέτει πως «Χρήση της ασυλίας δεν πρόκειται να κάνω, όπως δεν κάνει κανένας βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Είναι σαφές πάντως, ότι η μάχη που δίνουμε για την παράνομη χρηματοδότηση των κομμάτων έχει ενοχλήσει πολύ και πολλούς».

http://dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12922:%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου