Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Αποδοκίμασαν Βενιζέλο – Παπανδρέου


Γεμάτο το γήπεδο της ΕΑΠ (χωρητικότητας 800 ατόμων) για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όμως και αυτή τη φορά… δεν έλειψαν τα πούλμαν! Από Λευκάδα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πύργο έφθασαν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Αναμφισβήτητα εικόνα πρωτοφανής για τα δεδομένα της Αχαϊας, αφού μέχρι και το 2009 το ΠΑΣΟΚ διοργάνωνε ανοιχτές συγκεντρώσεις… στην Πλατεία Γεωργίου (με 5000 οπαδούς). Τα μέτρα της Αστυνομίας ήσαν δρακόντεια. Περιμετρικά του γηπέδου υπήρχαν δεκάδες αστυνομικοί αλλά και διμοιρίες ΜΑΤ.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Επεισοδιακή η άφιξη Βενιζέλου και Παπανδρέου στο γήπεδο της ΕΑΠ. Μία ομάδα εξήντα ατόμων άρχισε να φωνάζει «κλεφτες» και να αποδοκιμάζει τόσο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όσο και τον πρώην πρωθυπουργό. Oi συγκεντρωμένοι παρέμειναν εκεί καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας και φώναζαν συνθλήματα. ΙΣχυρή αστυνομική δύναμη τους εμπόδιζε να φθάσουν στο σημείο.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Πούλμαν στο λιμάνι
Και άλλα λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΣΟΚ
Το πανό των διαδηλωτών
Οι αποδοκιμασίες
http://www.youtube.com/watch?v=lJ2-YWXO0qs&feature=player_embedded
Συνθήματα
http://www.youtube.com/watch?v=q6vx_7CFJus&feature=player_embedded
Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κρισιμότητα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης έκρουσε στην κοινή γνώμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Πάτρα. 
«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους την τύχη της επόμενης γενιάς» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναφερόμενος δε στη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού».
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να διαπραγματευτεί με τους χειρότερους όρους και το πέτυχε. «Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα επειδή το θέλαμε;» διερωτήθηκε.
«Πρέπει το έθνος ενωμένο να αποφασίσει καθαρά: Ποιος θέλει να οδηγήσει τη χώρα;» τόνισε. Πρόσθεσε αν ο λαός επιλέξει την πρόταση Τσίπρα – Καμμένου το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει το καθήκον του ως αντιπολίτευση.
Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε πως «όσοι πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο μετά τις εκλογές κάνουν μεγάλο λάθος.»
«Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί. Είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει κάτι άλλο. Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονεία του Σαμαρά» ανέφερε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι στόχος του κόμματος είναι η έξοδος από το μνημόνιο, για να γίνει η Ελλάδα πάλι αυτοδύναμη. «Βροντοφωνάζουμε ένα ΟΧΙ στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία» είπε.
«Θα μπορούσαμε να είχαμε αποδράσει όπως ο κ. Καραμανλής αλλά δεν το κάναμε» υπογράμμισε.
Πηγή: dete.gr

 http://www.e-delta.gr/?p=9422#more-9422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου