Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΥΣΤΑΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εκφράζοντας την προσδοκία της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού να συμπαραταχθούν ΟΛΕΣ οι αντιστασιακές πολιτικές δυνάμεις για να καταφέρουν στις επερχόμενες εκλογές την χαριστική βολή στο χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα και τις καταστροφικές πολιτικές που υπηρετεί, απευθύνουμε ύστατο ενωτικό κάλεσμα στις δυνάμεις αυτές να συμμετάσχουν, εντός είκοσι τεσσάρων ωρών, σε κοινή συνάντηση για τη συγκρότηση ενωτικού ψηφοδελτίου με στόχους:
·         Την καταδίκη του διεφθαρμένου  πολιτικού συστήματος που οδήγησε το Λαό και τη Χώρα   στην χρεωκοπία και την καταστροφή. 
·         Την τιμωρία  των ενόχων της χρεωκοπίας και τη δήμευση των περιουσιών τους. 
·        Την καταγγελία των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων και των δεσμεύσεων που υπέγραψαν. Παύση πληρωμών προς τους δανειστές.
·         Την άμεση διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από την Γερμανία.
·         Την οικονομική ανάκαμψη της Χώρας με ανασυγκρότηση της οικονομίας σε υγιείς βάσεις, την αξιοποίηση της δημιουργικότητας του λαού μας, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, την ανάδειξη των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και του γεωγραφικού μας χώρου, άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος. 
·         Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την θέση της Χώρας μας στην Ευρωζώνη. 
·         Την υπεράσπιση της ιστορικής, γλωσσικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς. 
·        Την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Υποστηρίζουμε μία εθνική στρατηγική  αποτρεπτικής ισχύος που θα αντικαταστήσει τον ενδοτισμό της κατευναστικής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων. 
·         Τη σύγκληση συντακτικής εθνοσυνέλευσης και αναθεώρηση του Καταστατικού Χάρτη με θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής για την εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης Πολιτείας με πραγματικά αδέσμευτες εξουσίες, Νομοθετική, , Εκτελεστική, Δικαστική.
Γιατί πρέπει επιτέλους να κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ο λαός να πάρει στα χέρια του τις τύχες του.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝ.Α.
300 ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου