Τρίτη 3 Απριλίου 2012

INKA- ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΟΙΖΕΙ για δόσεις και μετά θάνατον στους ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ‏

Έκπληκτοι και άφωνοι βλέπουμε κερασφόρους ?? μπροστάρηδες ?? του Καταναλωτικού Κινήματος, να ζητούν 35 χρόνια επί της αξίας της πρώτης κατοικίας του υπερχρεωμένου, δήθεν ως καλυτέρευση της απαλλαγής του.
Εδώ πρόκειται, για ανασκολοπισμό του καλού με το κακό, του σύντομου με το αιώνιο, και επί των τέκνων αυτών και επί κληρονόμων των τέκνων αυτών.
η επειδή δεν ξέρουν τραπεζικά,
η επειδή θέλουν να υπηρετήσουν τους τραπεζίτες και την κυβέρνηση των τραπεζιτών.
Τέτοια υποταγή, τέτοια νομιμοφροσύνη, τόσο δηλωσίες στα διαταγάς των τραπεζιτών.
Η προσβλητική, εμπαικτική και παραπλανητική απόκρουση των προβλέψεων του Νόμου, και η άρνηση των πιστωτικών επιχειρήσεων στην υποχρέωση για χορήγηση και της βεβαίωσης οφειλών, ανάγκασε το ΙΝΚΑ να καλέσει το 100 σε τρείς τράπεζες γι αυτό, αποτελούν μερικές από τις μεθοδικές τεχνικές που εφαρμόζουν, με στόχο την εξάρθρωση του Νόμου και των Ενώσεων Καταναλωτών και αντί επαναφοράς, την διατήρηση των υπερχρεωμένων οιονεί.  http://www.inkakritis.gr/blog/deltia
Επιβάλλουν εκβιαστικά τη σύναψη χιλιάδων νέων συμβάσεων δήθεν συγκέντρωσης οφειλών με πιο επαχθείς όρους, που προβάλλουν αυθαίρετα και οξύμωρα ως «ρυθμίσεις». Με έντεχνο δόλο, στερούν τη δυνατότητα μελλοντικής ένταξης στις διατάξεις του Νόμου Κατσέλη, αυτών των  Καταναλωτών. Στις Αιτήσεις Εξωδικαστικού Συμβιβασμού,  δεν απαντούν, επειδή δεν προβλέπει ποινή, ακόμα και μετά από έξι (6) μήνες, με αστείες αιτιάσεις, δεν επεξεργάζονται το περιεχόμενο της Αίτησης, όταν απαντούν απορριπτικά εκβιάζουν τον δανειολήπτη και τον εκφοβίζουν για να μην προσφύγει στο Ειρηνοδικείο. Ενώ, η ευχάριστη ανάπτυξη της κοινωνικής επικοινωνίας μεταξύ πολιτών καταναλωτών δανειοληπτών και του Νόμου με την μεσολάβηση των Ενώσεων Καταναλωτών, ανακούφισε στην κρίσιμη μάλιστα περίοδο που διανύουμε που θα διαρκέσει, ακόμα δε και που σε αντίστοιχες περιπτώσεις εφαρμογής αναλογικά του ίδιου Νόμου σε προηγμένες χώρες, όπως η Γερμανία ή η Μεγάλη Βρετανία, εστιάζεται η βαρύτητα για οριστική λύση και απαλλαγή από το πρόβλημα της  υπερχρέωσης στο πρώτο στάδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού, και προς τα δύο μέρη, πιστωτή και δανειολήπτη, εδώ στη χώρα μας αγγίζει στο 99% με ευθύνη των τραπεζών το ποσοστό αποτυχίας επίλυσης του πρώτου στάδιου Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.
Το Δ.Σ. του ΙΝΚΑ, με τους συνεργάτες και τα τραπεζικά στελέχη του, γνωρίζει πρακτικά τις απαραίτητες αλλαγές που θα βελτιώσουν τις διατάξεις του Νόμου, την επιτάχυνση της εφαρμογής του και την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας στο σκοπό του, δηλαδή όχι της ικανοποίησης των δανειστών αλλά της απαλλαγής και επαναφοράς στην ενεργό οικονομική ζωή του υπερχρεωμένου δανειολήπτη.
Αν άλλες ενώσεις θέλουν να αντιστραφεί ο σκοπός του Νόμου Κατσέλη, τότε να ξέρετε ποιους πρέπει να πυροβολείτε εσείς οι Υπερχρεωμένοι και όποιος ΕΚΠΟΙΖΟΙΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου