Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Η αστυνομία της Ιταλίας και της Ελβετίας συνέλαβε 15 άτομα από μέλη των Anonymous. - Φουντώνει η κόντρα τους - ΔΕΙΤΕ τα βίντεο που έβγαλαν για την ΕΛΛΑΔΑ και τα γεγονότα στο Σύνταγμα

Φουντώνει η βεντέτα ανάμεσα στους Anonymous και τις διωκτικές αρχές

Φουντώνει η βεντέτα ανάμεσα στους Anonymous και τις διωκτικές αρχές
Οι ιταλικές και ελβετικές αρχές πραγματοποίησαν πρόσφατα 32 εφόδους, οι οποίες κατέληξαν στη σύλληψη 15 ατόμων που φέρονται να είναι μέλη των Anonymous. Όπως ήταν λογικό, η διαβόητη ομάδα των hackers δεν ενθουσιάστηκε από την εξέλιξη αυτή και ορκίστηκε εκδίκηση.
 
Οι συλληφθέντες είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ ο "αρχηγός" τους φέρεται να είναι ένας 26χρονος Ελβετο-Ιταλός με το ψευδώνυμο Phre. Οι ιταλικές αρχές αναζητούν άλλα 30 άτομα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για συμμετοχή τους στην ομάδα των Anonymous.
Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι συλλήψεις, η οργάνωση χτύπησε τα τύμπανα του πολέμου, καλώντας τα μέλη της στην Ιταλία να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά κρατικών και κυβερνητικών στόχων. Κατά πάσα πιθανότητα, οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες από επιθέσεις denial of service σε διάφορα sites.
Οι συλλήψεις στην Ιταλία έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά τις αντίστοιχες επιχειρήσεις των αρχών σε Ισπανία και Τουρκία. Όπως φαίνεται, η βεντέτα ανάμεσα στους χακτιβιστές και τις διωκτικές αρχές έχει μόλις ξεκινήσει και όλες οι εξελίξεις δείχνουν στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου