Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά…


Δήλωσις υποψηφίου βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πετρου Τατσόπουλου:
«Εύχομαι στα φιλαράκια μου που κατεβαίνουν υποψήφια στις εκλογές -τον Ρένο Χαραλαμπίδη (ΝΔ), τον Θανάση Χειμωνά (ΠΑΣΟΚ) και τον Νίκο Ζερβό (ΝΔ)- να πάρουν το μάξιμουμ των ψήφων και να εκλεγούν πανηγυρικά στις εκλογικές τους περιφέρειες. Εύχομαι επίσης στα κόμματά τους, τη Νέα Δημοκρατία και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, να συγκεντρώσουν πανελλαδικά ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων που θα συγκεντρώσουν και τα φιλαράκια μου στις εκλογικές τους περιφέρειες.»
Και να πως μια ακομη σειρα παρεουλες και ημετεροι που εμφανίζονται ως αλλαγη και “νεα προσωπα” έχουν ήδη τη λογική της συντεχνίας και της παρεουλας, που οδηγησε και στην κυριαρχία των λαμόγιων.
Ετσι πάει, το συστημα φροντιζει για την διαδοχή του ακόμη και μεσα απο τους δηθεντάχαμου “αντιμνημονιακους” τύπου Τατσόπουλου. Αντε βρε- καλή βουλευτική αποζημίωση! Να μπουν τα φιλαράκια στη βουλη και να μη τη βγαζουν ρεφενέ στον καφενέ! να εχουν να κερνάνε στην υγεία των κοροϊδων – παει να πει, “αυτωνων εκει εξω” που ζουν στο πετσί τους την εκμετάλλευση απο τα “φιλαρακια” που εχουν τα “φιλαρακια”- αυτωνών εκεί έξω που δεν θα χαριεντίζονται αυριο με τον εχθρό στο καφενείο της βουλής…
Ο Αλαφούζος των μειώσεων, των ατομικών συμβάσεων, των εκβιασμών, των απεργοσπαστικών μηχανισμών και των απολύσεων είναι κι αυτός “φιλαρακι” του Πέτρου Τατσόπουλου, όπως θυμάσαι. Φανταζομαι, αν  κατεβαινε θα ελάμβανε τις ιδιες ενθαρρυντικες ευχες. Διοτι με τα “φιλαρακια”  χανονται οι διαχωριστικες γραμμες, μαλλον. Να χαρω εγω την αριστεροσύνη τους…
Να σου πω, ΣΥΡΙΖΑ- κάουντ μη άουτ (αντε να στο ομολογήσω, μεχρι αυτη τη δηλωση με ειχες στα ιν, για το χατήρι του άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αντίστασης, Μανωλη Γλέζου. Τωρα, ουτε αυτος δε φτανει – μπάυ, και να χαιρεσαι τους  Τατσοπουλους και τα φιλαρακια τους).

http://www.locandiera.gr/2012/04/16/τα-παιδιά-τα-παιδιά-τα-φιλαράκια-τα-κα/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου